Agenția Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat într-un comunicat de presă că va demara controale la unitățile de alimentație din zonele turistice din România pentru a se asigura că populația aflată în mini-vacanța de 1 MAI nu se va îmbolnăvi.
Aceștia vor urmări dacă comercianții asigură buna desfășurare a unităților lor respectând standardele de igienă pentru depozitarea, prelucrarea și comercializarea alimentelor gata de consum. Sperăm ca doctorii și specialiștii din cadrul acestei instituții să aiba puterea și timpul necesar să se asigure că turiștii vor avea parte de o vacanță cât mai fericită fără incidente demoralizatoare precum infecțiile alimentare.
În plus, sperăm că afaceriștii nu vor face urmări cu lăcomie profitul rapid, creând o stare de pericol pentru sănătatea clienților, pentru că o afacere sustenabilă trebuie să aibă continuitate, iar pentru continuitate trebuie să se asigure clientului cele mai bune condiții cu putință. SWEET SHOP vă urează o vacanță cât mai frumoasă!