Prezentare societate

S.C. SWEET SHOP S.R.L. activează pe piața de comerț cu ridicata și amănuntul din Iași și din regiunea Moldovei din anul 2014, având un portofoliu larg de clienți profeșioniști în industria alimentară. Obiectul nostru de activitate constă în vânzarea materiilor prime alimentare necesare cofetarilor, patiserilor, brutarilor și bucătarilor pentru fabricarea deliciilor culinare care ajung să fie consumate de toată lumea.

Prezentare SWEET SHOP

Misiunea noastră

Scopul societății SWEET SHOP este să aducă produsele de uz profesional la îndemâna consumatorilor casnici, pe care noi îi considerăm în depline drepturi de a avea acces la materiile prime din industria alimentară fără a fi obligați să achiziționeze cantități industriale sau să plătească sume imense. Bucătarii, cofetarii, brutarii și patiserii amatori, în opinia noastră, trebuie să fie încurajați și sprijiniți în arta pe care o practică din toate punctele de vedere. SWEET SHOP își propune să aducă o soluție în ceea ce privește ,,logistica” culinară.

Misiunea SWEET SHOP

De ce să cumperi produsele noastre

1

Produsele noastre sunt folosite de profesioniști în domeniu

Toate produsele noastre sunt folosite de profesioniști în domeniu, destinația lor fiind fabricarea alimentelor la nivel industrial și comercializarea lor în limitele standardelor impuse de autoritățile de control, legislația în vigoare și bineînțeles satisfacerea clientelei.

2

Ingrediente la prețuri reduse

Materiile prime pentru industria alimentară puse la dispoziție de SWEET SHOP beneficiază de prețuri reduse, clientul persoană fizică reușind astfel să nu își depășească bugetul preconizat pentru simplul fapt că nu produce cantități industriale de delicii culinare.

3

Cel mai bun raport calitate-preț

Politica noastră referitoare la raportul calitate-preț, dublată de consultanța pe care o oferim clienților și de entuziasmul cu care abordăm piața persoanelor fizice ne distanțează de competitori și indirect contribuie la dezvoltarea economiei locale într-un mod sănătos și sustenabil.