1. Societatea SC SWEET SHOP SRL va livra produsele comandate de pe website-ul www.materiiprimecofetarie.ro prin intermediul serviciilor de curierat de la Fan Courier.

2. Costul transportului va fi suportat de către client.

3. Costul transportului pentru livrările în interiorul oraselor se determină în modul următor:
– pentru o comandă de un kilogram tariful este de aprox. 18 ron, TVA INCLUS.
– pentru fiecare kilogram în plus se adaugă 1 ron, TVA INCLUS.

4. Exemplu: pentru o comanda de 1 KG, clientul va plăti aprox. 18 ron pe transport, iar pentru o comandă de 3 KG, clientul va plăti 18 ron + 2 X 1 ron (prețul aferent celor 2 kilograme în plus).

4. Prețurile sunt estimative, tarifele stabilite de Fan Curier putând fi diferite.

5. Pentru livrările înafara orașelor, simulatorul comunica prețul final al transportului. În general, Fan Curier adaugă o taxă de 1 ron/ KM pentru fiecare KM în plus înafara orașului. Pentru a evita costurile imense de transport înafara localităților, vom încerca să găsim un compromis, în limita posibilității noastre și a clientului.

6. În cazul în care simulatorul de cost de transport de la finalizarea comenzii afișează o eroare sau nu puteți finaliza comanda din orice motiv vă rugăm să ne contactați. Daca domiciliați într-o localitate, vă rugăm ca la rubrica Oraș să scrieți doar numele localității.

7. Coletul va fi livrat în maxim 24 ore la transportator (firma de curierat), livrarea urmând să se facă într-un interval de 24-48 ore de la predarea acestuia. Excepție fac doar situațiile în care ne lipsesc din stoc anumite produse sau cazurile de forță majoră. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri cauzate de transportator.