Prețuri decente, disponibilitatea angajaților la dialog și portofoliul de mărfuri

Am început colaborarea cu SWEET SHOP din anul 2016, iar cu timpul a devenit principalul nostru furnizor de ingrediente alimentare. Prețurile decente, disponibilitatea angajaților la dialog și portofoliul de mărfuri au făcut ca colaborarea noastră să fie una de durată. Am apreciat faptul că dacă au existat greșeli din partea lor sau chiar și din partea noastră am reușit împreună să găsim soluțiile ideale

Cofetăria Rosa

Livrare urgentă chiar și înafara orelor sau zilelor de lucru

Ceea ce ne-a fost de mare ajutor în raporturile comerciale cu SWEET SHOP a fost livrarea materiilor de care aveam nevoie urgent chiar și înafara orelor sau zilelor de lucru. Întotdeauna am fost tratați cu respect și ajutați la nevoie. Alt factor important a fost calitatea și prețul produselor pe care furnizorul nostru ni le aduce. Deși nu au făcut niciodată rabat la calitate, prețurile au continuat să fie profitabile pentru mica noastră afacere de familie. Recomand contractarea cu această societate.

Restaurant Mando

Prăjiturile mele sunt mai frumoase și gustoase ca niciodată

Îmi place să fac prăjituri și torturi și să le impart cu cei dragi de acasă sau de la birou. Mă relaxează să gătesc. Obișnuiam să îmi fac cumpărăturile la marketurile mari din zona în care locuiesc pentru că efectiv nu găseam în alte parte cele necesare. Am găsit anunțurile lor pe o rețea de socializare și am zis să le incerc, deși am fost bulversată puțin de prețurile mici, fiind convinsă că se vor reflecta în calitate. După prima comandă am realizat că este imposibil să găsesc acest tip de produse în altă parte având în vedere că distribuitorii nu discută decât cu cofetăriile mari. De atunci, am comandat produse doar de la SWEET SHOP și prăjiturile mele sunt mai frumoase și gustoase ca niciodată.

Alina
cofetar amator